Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Хит видео: Зидан падна од коњ и филмски избегна повреда 🎥

Хит видео: Зидан падна од коњ и филмски избегна повреда 🎥
Хит видео: Зидан падна од коњ и филмски избегна повреда 🎥

Француската легенда Зинедин Зидан се најде во центарот на вниманието поради еден потег кој не е поврзан со фудбалот.

Имено, Зидан јавеше коњ и падна од него, а начинот на кој се обиде да избегне некоја повреда е вистински хит. Навивачите коментираа дека Зидан го исконтролирал падот како што некогаш ја контролираше топката.

Хит видео: Зидан падна од коњ и филмски избегна повреда 🎥

Агрегатор.мк 2019-2022 © Сите права задржани