Агрегатор.мк

Секогаш информирани

24info

Возило во движење експлодираше на булеварот Илинденска. Нема повредени патници. Возачот кој веројатно беше сам, успеа навреме да го напушти...

Почина Горан Беговиќ, субспецијалист хирург, кој воедно беше и еден од најгласните синдикалци. Информацијата ја објави Асоцијација на специјализанти и...

Агрегатор.мк 2019-2022 © Сите права задржани