Агрегатор.мк

Секогаш информирани

360 stepeni

Од Владата денеска информираа дека на 4 септември бил извршен вонреден инспекциски надзор и дека визуелно било утврдено дека има...

Прашана дали активностите на, сега веќе протераните руски дипломати, биле насочени против припадници на македонската Армија, министерката Славјанка Петровска кажа...

„Никаква вистина нема дека претседателот на Собранието од експремиерот примил било каков допис или било каков материјал. Тоа е невистина...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани | Webland.mk