Агрегатор.мк

Секогаш информирани

A1on

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги осуди вчерашните случувања во Косово и повтори дека нема опасност по безбедносната состојба во земјава....

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани | Webland.mk