Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Avto Klub

Lotus го претстави својот нов спортски автомобил Emira („лидер“ / „командант“) на почетокот на јули, а сега ги објави цените...

Toyota во февруари 2019 година објави дека ќе започне со изработка на верзии со зголемени перформанси на сите свои модели....

Гуми под име Unique Puncture-proof Tire System –Uptis, отпорни на „бушење“ својата премиера ја имаа на јавни патишта, како дел...

Автомобилската марка Geometry (дел од Geely) на кинескиот пазар го претстави и новиот електричен hatchback модел EX3… EX3 има електричен...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани