Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Avto Klub

Jaguar започна со испорака на I-Pace на клиентите во Северна Америка и Европа во 2018 година, а сега електричниот crossover...

Пред јавноста беше претставен многу важен концепт модел на Suzuk на Саемот за автомобили во Њу Делхи (2023 New Delhi...

Електричен pick up што се напокува цо водород од горивни ќелии како погонски склоп со нула емисија на штетни гасови...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани