Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Faktor

Димитар Ковачевски е новиот премиер, а тој и неговата Вла отсега па натаму ќе бидат одговорни за спроведување на политиките...

Бугарија од среда ја ажурира листата на земји кои претставуваат ризик за ширење на вирусот, па така од 19.јануари во...

Вечерва до полноќ ќе се изгласа за новата Влада чиј мандатар е лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски. Собраниската расправа за...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани