Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Fokus

Фејсбук планира да го промени своето трговско име следната недела, објави блогот „Верџ“ на „Вокс медија“, повикувајќи се на „добро...

Северна Македонија продолжува да ги исполнува критериумите за зачленување во ЕУ и властите покажуваат јасна проевропска ориентација. Земјата задржа постојан...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани