Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Frontline

Средните стручни училишта треба да бидат со отворени профили согласно потребите на пазарот на труд. Затоа заедно со стопанските комори...

Доктор Александар Петличковски, директор на Институтот за имунологија во Скопје во емисијата на Телма изјави дека со појавата од новата...

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, во вестите за Канал 5 телевизија потенцираше дека сите здравствените работници кои се позитивни...

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, вечерва со видео обраќање на Свечената академија што се одржа онлајн...

Агрегатор.мк 2019 © Сите права задржани.