Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Frontline

Додека Либерално-демократската партија бележи најлоши резултати откако е формирана, претседателот Горан Милевски место за партијата работи за фамилијата, обвинуваат негови...

пишува: БРАНКО ТРИЧКОВСКИ Манифестот на Затвореното општество покажува дека класичниот „македонизам“ никогаш нема да биде во состојба да се одвои...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани