Агрегатор.мк

Секогаш информирани

GSM

Ова е потенцијалната листа на iPhone и iPad уреди кои ќе го добијат новиот оперативен систем:.Како и секоја година, и...

iPhone 9 е следбеникот на iPhone SE кој ќе биде претставен оваа година. Што очекуваме од него?.Најпрво, како што кажува...

Како ќе изгледаат Galaxy S20 уредите во споредба со останатите смартфони достапни на пазарот?.Најпрво, Galaxy S20 Ultra ќе биде поголем...

Samsung работи на следбеник на Galaxy A20 во моментот. Неговото име ќе биде Galaxy A21s и еве со кои карактеристики...