Агрегатор.мк

Секогаш информирани

GSM

Познатиот типувач од Twitter Стив Хемерстофер објави рендери за претстојниот смартфон Google Pixel 6A кои го откриваат неговиот изглед.. Pixel...

Компанијата Samsung работи на развојот на новата генерација на смартфони на преклоп, а сега се објавени и првите детали.. Станува...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани