Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Kurir

Денес на рочиштето за предметот „Насилство во Центар“ свој исказ дадоа 4 обвинети меѓу кои и Миле Јанакиески и Даниела...

Со влегувањето на Невенка Стаменковска Стојковски на местото заменик министер за информатичко општество од ВМРО-ДПМНЕ, почнаа да излегуваат на виделина...

Според заменик министерот за информатичко општество и администрација, Невенка Стаменковска Стојковски од ВМРО-ДПМНЕ, полнењето на администрацијата е системска пракса на...

ВМРО-ДПМНЕ ги посочи фактите кои, според партијата, го одбележаа денот: 1.Кацарска се јавила кај Јанева за да влијае врз истраги,...

Го посетив селото Пчиња во Куманово. Наголемиот проблем на земјоделците од Пчиња им е неправилната распределба на земјоделското земјиште и...