Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Kurir

ВМРО-ДПМНЕ и опозицијата на 31 октомври однесоа убедлива победа на локалните избори, најголема победа која било која опозициона победа ја...

Бугарските институции постапија професионално и обезбедија мир на семејствата на загинатите, бидејќи имаше премногу шпекулации, што дополнително ги оптоваруваше емотивно,...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани