Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Libertas

Политичката/партиската жабокречина чија реа ја дишеме 30 години, денес ни ги огласува “мирноводските” ликови (риби) да ни кажат дека, “реата...

Ако треба да погодиме кому најчесто му се поставува прашањето „што има за вечера“, тоа секогаш е жената во домот,...

Денеска требаше да ја објавам мојата редовна колумна, која ја подготвив на тема образование и за која претходно направив консултација...

Изминаа повеќе од 15 месеци од упокојувањето на Еуростандард банка. За мене нема да постои мир сѐ додека не ја...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани