Агрегатор.мк

Секогаш информирани

MMS

Дејвид Бенет, 57-годишен маж со срцева болест опасна по живот, доби срце од генетски модифицирана свиња, револуционерна процедура која им...

Американската ДЕА го дешифрираше тајниот сликовен јазик во комуникацијата на нарко-клановите во светот и на Балканот. Тој јазик го користеле...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани