Агрегатор.мк

Секогаш информирани

MMS

При биле украдени од црквата „Св.Пророк Илија„ во село Митрашинци. Кражбата била пријавена во текот на вчерашниот ден и според...

Комисијата за следење на евентуалните нерегуларности при организиранњето и спроведувањето на локалните избори формирана во Јавното обвинителство оформи неколку предмети...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани