Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Nova TV

Анализа за геополитичките движења, меѓународните процеси, трендови и настани во 2022 година и одговар на дилемата дали ни престои биполарен...

Помеѓу останатите теми кои се дебатираа за време на емисијата, вицепремиерот Битиќи се осврна на активностите на Владата за сузбивање...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани