Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Opserver

Директорот на Иранската организација за атомска енергија Мохамед Еслами денеска најави дека следната недела во Виена ќе се сретне со генералниот директор...

Осум пратеници од француската партија Ренесанса побараа формирање на анкетна комисија во Националното собрание, која треба да го истражи евентуалното...

Агрегатор.мк 2019-2022 © Сите права задржани