Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Opserver

– Цунамито предизвикано од вулканска ерупција на архипелагот Тонга предизвика „значителна“ штета во Нукуалофа, главниот град на архипелагот, изјави денеска...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани