Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Panacea

Гребење во грлото е состојба која се истакнува како еден од препознатливите симптоми на омикрон варијантата на коронавирусот. Според лекарските...

Научниците од Институтот Cedars-Sinai во Лос Анџелес утврдиле дека инфекцијата со вирусот што предизвикува КОВИД-19 може да поттикне имунолошки одговор...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани