Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Plus Info

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва на трибина во Делчево истакна дека повеќе од 80 проценти од македонскиот народ е...

Советникот на украинскиот претседател Володимир Зеленски, Михаило Подољак  изјави дека како дел од мировниот договор, во Русија долж границата со...

Законот за изменување и дополнување на Законот за работни односи не наведува експилицитно дека 60 часа ќе биде работната недела,...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани