Агрегатор.мк

Секогаш информирани

SDK

Двајцата командири од затворот „Идризово“ кои му дале мито од 4.000 евра на затвореникот Јанко Јаневски за да ги преместел...

Уапсени, навредувани, оставени цела ноќ во полициска станица без храна, лекови и без тоалет, претставнички на вкупно 23 сексуални работнички...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани | Webland.mk