Агрегатор.мк

Секогаш информирани

SDK

Пак се спомнуваат реформи на правосудниот систем, но треба конечно да.се спроведат, побара пратеникот Павле Трајанов од Демократскиот сојуз. „Очекувам...

Мандатарот за нова Влада Димитар Ковачевски пред пратениците го почна експозето со пребројување на парламентарното мнозинство, нагласувајќи дека сега тоа...

Бесплатните превентивни гинеколошки прегледи за бремените жени Ромки се многу малку искористени. Недостигаат матични гинеколози, а има и случаи на...

Државната компанија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) ќе управува со „Балкан енерџи груп“ (БЕГ) додека трае енергетската криза.  Нема да...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани