Агрегатор.мк

Секогаш информирани

SDK

Град Скопје ќе даде 5 милиони денари (81.000 евра) субвенции на ЈП „Градски паркинг“ поради потешкотии во работењето. Иако претпријатието...

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски вели дека БЕГ ќе остане без лиценца во моментот кога ќе престане...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани