Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Sloboden pecat

Македонски полицајци вчера се фатени на албанско-црногорската граница со поголемо количество марихуана под седиштето на нивниот автомобил, соопшти црногорската полиција....

 Турската високотехнолошката компанија „Текнопанел” ќе инвестира 16 милиони евра во изградба на нов производствен капацитет во ТИРЗ 1 Скопје. Инвестицијата...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани