Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Sloboden pecat

Споменикот на еден од најважните српски владетели, Стефан Немања, денес беше свечено откриен во Белград. Илјадници луѓе се собраа и...

Словенија денеска на меѓународниот финансиски пазар се задолжи за 500 милиони евра преку државни обврзници со рок на доспевање од 60 години што...

Сомнителниот пакет што бил пријавен за доставен во фабриката во Велс во која се произведува анти-ковид вакцината на „АстраЗенека“ е...

Агрегатор.мк 2019 © Сите права задржани.