Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Sloboden pecat

До Државното обвинителство на Хрватска (ДОРХ) се поднесени 27 пријави за сексуално злоставување, малтретирање и други форми на несоодветно однесување...

До Државното обвинителство на Хрватска (ДОРХ) се поднесени 27 пријави за сексуално злоставување, малтретирање и други форми на несоодветно однесување...

Европската агенција за заштита на границите „Фронтекс“ соопшти дека ги прекинува сите операции во Унгарија по одлуката на Европскиот суд...

Податоците за ефикасноста на вакцината, што ја разви Универзитетот Оксфорд, против британската мутација на коронавирусот, ќе бидат готови до следната...

Агрегатор.мк 2019 © Сите права задржани.