Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Telma

Судскиот совет (СС) функционира законски и во согласност со надлежностите дадени во Законот за Судски совет, е заклучено на денешниот...

Судскиот совет (СС) функционира законски и во согласност со надлежностите дадени во Законот за Судски совет, е заклучено на денешниот...

(фотографии во текстот се преземени од „Лице В Лице“) Кога пред 11 години, далечната 2012-та малиот Мемет Камбер се појави...

(фотографии во текстот се преземени од „Лице В Лице“) Кога пред 11 години, далечната 2012-та малиот Мемет Камбер се појави...

Поддржувачите на Реџеп Таип Ердоган славеа до доцна во ноќта, откако долгогодишниот претседател на Турција обезбеди нов петгодишен претседателски мандат....

Поддржувачите на Реџеп Таип Ердоган славеа до доцна во ноќта, откако долгогодишниот претседател на Турција обезбеди нов петгодишен претседателски мандат....

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани