Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Utrinski vesnik

Имплементација на иновативни дигитални решенија во лозарството и примена на вештачка интелигенција во активностите на Винарската визба „Тиквеш“ ќе бидат...

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и словенечкиот министер за одбрана Марјан Шарец денеска во Министерството за одбрана го потпишаа Договорот...

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и словенечкиот министер за одбрана Марјан Шарец денеска во Министерството за одбрана го потпишаа Договорот...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани | Webland.mk