Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Vecer

Вредноста на турската лирата ослабе поради зголемена загриженост на инвеститорите за влошување на економските услови во земјата, објави Ројтерс. Лирата...

Агрегатор.мк 2019 © Сите права задржани.