Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Автомото

Чешката Praga го претстави својот нов лесен спортски автомобил Bohema за кој компанијата тврди дека „ќе обезбеди екстремни перформанси за...

Zagato има направено многу неверојатни автомобили со текот на годините, но нивното последно партнерство со Persico Marine резултираше со електричен...

Потсетувањето на BMW за легендарниот модел 3.0 CSL Batmobile од 1970-тите со себе носи мануелен менувач и најмоќниот мотор со...

Агрегатор.мк 2019-2022 © Сите права задржани