Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Актуелно

Auto Added by WPeMatico

Соопштение на СДСМ: Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со генералниот секретар Љупчо Николовски и претседателот на Комисијата за надворешни...

Дали политичарите имаат воопшто претстава какви се желбите на граѓаните? На тоа прашање е речиси невозможно да се одговори. Некогаш...

Mинистерот за земјоделство, трајан Димковски, го коментираше однесувањето на неговиот заменик Трипуновски. ,,Цветане, твојот денешен упад во подрачната единица на...