Агрегатор.мк

Секогаш информирани

aleksandar tasevski

Auto Added by WPeMatico

После предложувањето на контролорот Хекуран Асани за нов извршен директор на воздухопловната навигација М-НАВ, премиерот Димитар Ковачевски најави дека е...

Струковиот синдикат на Контролорите на летање (ССКЛ) предводен од претседателот Александар Тасевски најостро го осуди нападот врз еден од контролорите...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани