Агрегатор.мк

Секогаш информирани

danela arsovska

Auto Added by WPeMatico

Формирање на партии е одлика на плурализмот во Македонија, смета министерката за одбрана, Славјанка Петровска, иако партијата Нова Алтернатива, на...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани