Агрегатор.мк

Секогаш информирани

db

Auto Added by WPeMatico

Сателитските снимки анализирани од Сателитскиот центар на Обединетите нации покажуваат дека 30 отсто од зградите во Појасот Газа се уништени...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани