Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Економија

Над 400 гости, македонци од дијаспората, пријатели и поддржувачи на развојот на македонската демократија од Соединетите Американски Држави (САД) и...

Хидроцентралата „Тиквеш“ е целосно амортизирана, а државата како самостоен инвеститор не успеала да ги ги реализира проектите во енергетиката и...

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Тирана, Албанија учествуваше и се обрати на Форумот на министри за економија насловен...

Светската банка денеска соопшти дека политиките насочени кон зајакнување на социјалното вклучување на лезбејките, хомосексуалците, бисексуалците, трансродовите и интерсексуалните (ЛГБТИ)...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани | Webland.mk