Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Fatmir medziti

Auto Added by WPeMatico

Во секторот здравство никогаш не било полошо, а секојдневно пациентите и здравствените работници го чувствуваат на свој грб. Има враќање...

ВМРО-ДПМНЕ очигледно е длабоко погодено од позитивните промени кои се случуваат во здравството откако министерот Фатмир Меџити раководи со институцијата....

Кабинетот на министерот за здравство Фатмир Меџити одамна е дувло на непотизам. По принципот на непотизам исто така се вработува...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани