Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Хроника

Вечерва избувнал пожар во населбата Ѓорче Петров, во близина на улицата Борис Сафаров, веднаш после кружниот тек, објави ТВ21. Според...

Шеќерим Ахмеди, познат како Ел Чека, повторно објавува прислушувани материјали за високи функционери на ДУИ. Тие според него, се вклучени...