Агрегатор.мк

Секогаш информирани

ldp

Auto Added by WPeMatico

Согласно стратешките определби на државата и потребите на граѓаните, одлучивме на следните избори, Либерално-Демократската партија (ЛДП) да настапи како дел...

Во рамки на новата програмска платформа на Либерално-Демократската партија за време на тематската конференција „Секој е важен! Овде и сега.“...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани