Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Македонија

Македонското друштво „Илинден”-Тирана остро реагира по „последователната активност на бугарската амбасада во Пустец, во напорите за асимилација на Македонците”. Во...

Денеска  сум на средба со овоштарите од преспанскиот регион, разговаравме за актуелната состојба на откупот и пласманот на конзумното и...

Агрегатор.мк 2019-2022 © Сите права задржани