Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Спорт

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски, денеска на својот фејсбук-профил објави информација за посета на делегација од Чеченија лани во јули,...

Зрела држава мора да побара од Бугарија писмени гаранции за идентитетот, јазикот но и обврска дека Бугарија нема да нѐ...

Агрегатор.мк 2019-2021 © Сите права задржани