Агрегатор.мк

Секогаш информирани

toni jarevski

Auto Added by WPeMatico

24 часа откако објавивме дека ЈП за одржување на магистрални и регионални патишта, Струмица и Центар набавиле машини за бележење...

Дали Стевчо Јакимовски барал од Димитар Ковачевски да му ги одземе ингеренциите, за со одлука на влада да се бетонизира...

Агрегатор.мк 2019-2023 © Сите права задржани