Агрегатор.мк

Секогаш информирани

Живот

35-годишната девојка го продала својот автомобил, телевизорот и вереничкиот прстен на баба и, сето тоа за да ги плати летовите...

Издавачката куќа „Полица“ објави второ издание на првата книга за есеистиката на Горан Стефановски – „Идентитетот е приказна“ од Иван...

Агрегатор.мк 2019-2022 © Сите права задржани